donderdag 31 oktober 2013

Nieuwe workshop: Ingepakt (of uitgepakt?)

Goedemiddag allemaal!
Vandaag is de laatste dag van oktober....dat wil zeggen dat het over een goede 4 weken al december is! Een heel gezellige maand, maar vooral ook een heel drukke maand.
Daarom geef ik op donderdagavond 21 november een workshop genaamd "Ingepakt! (Of uitgepakt?)". We zullen dan met de inpakmaterialen van Stampin'Up! aan de slag gaan om kadootjes in te gaan pakken in allerlei formaten. Zodat je rond de 5e of 25e van december niet nog last-minute aan de slag hoeft met leuke verpakkingen ;-)
Deze workshop kost €18,00 en is natuurlijk inclusief alle materialen en een kopje koffie of thee en wat lekkers. En je gaat aan het eind van de avond uiteraard met je creaties naar huis. In het tasje met alle materialen wat je krijgt zit zo veel, dat we waarschijnlijk niet aan alles toe zullen komen. Dus met de rest van de spulletjes kun je thuis lekker verder inpakken!
Dus: wil jij dit jaar wel eens uitpakken en kom je bij mij graag kadootjes inpakken? Geef je dan nu op! Doe dit vóór 11 november aanstaande. Ik heb ruimte voor 6 personen, dus vol is vol.
Mocht er veel belangstelling zijn, dan plan ik een tweede workshopmoment in.

Graag tot de 21e!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je even kwam kijken! Dank je wel voor je berichtje.
Thank you for stopping by! Thanks for your sweet comments.
X