Stampin' Up! spullen bestellen en kadootjes ontvangen

Heb je iets leuks gezien wat je graag wilt bestellen? Dit kan op de verschillende manieren. Ook kun je bij je bestelling gratis spulletjes verdienen.

Bestellen doe je zo:
1. Tijdens een workshop of make&take
Bij een workshop en make&take maken we een leuk project. Hierna is gelegenheid om een bestelformulier in te vullen.

2. Bij de verzamelbestelling
Ik verzamel eens in de maand bestellingen. Besteldata staan op dit blog. Twee dagen voordat ik ga bestellen moet het geld op mijn rekening staan. Je bestelling zal met PostNL naar je verzonden worden volgens de geldende tarieven. In overleg kan ik ook met DHL verzenden (volgens de bij hen geldende tarieven). Je haalt je pakketje in dat geval op bij een DHL-servicepunt.


3. Via de mail
Het is mogelijk een bestelling te doen, en deze direct vanuit Stampin' Up naar jou te laten verzenden. De verzendkosten hiervoor zijn altijd, ongeacht de grootte van je bestelling, €5,95. De verzending wordt verzorgd door UPS.
Mail mij de volgende gegevens door:
Artikelnumer, aantal, naam van het product (Geef aan of je de stempels in woodmount of clearmount uitvoering wilt hebben. Indien je kiest voor clearmount, ontvang je de rubberstempels gemount op EZfoam. Deze kun je op de acrylblok plakken.) Geef hierbij je naam, adres, telefoonnummer en e-mail door. Ik zal doorgeven wat het totaalbedrag (bestelling+verzendkosten) is en naar welk bankrekeningnummer dit overgemaakt mag worden. Zodra ik het geld ontvangen heb, zal ik de bestelling plaatsen.

4. Via mijn online shop
Je stopt de spulletjes in je winkelmandje, maakt een account aan (als je die nog niet had) en rekent af per creditcard. De spullen worden dan rechtstreeks van Stampin' Up! naar jou verzonden.
Mijn online shop vind je HIER Net als met de verzamelbestelling, workshop of individuele bestelling kun je hier altijd profiteren van de items die in de Clearance Rack staan.

Gratis spullen ontvangen....hoe werkt dat??


Bestel via mijn webwinkel.
Bij het afrekenen (NB: alléén met credit card) kun je een hostess-code invullen. Deze code is elke maand anders. Bij gebruik van deze code krijg je een kadootje van mij, als dank voor je bestelling.
De code van de maand is altijd op in de rechter sidebar te vinden, en op deze pagina.

 Zorg ervoor dat mijn naam rechtsboven te zien is:

Vul bij de checkout (het afrekenen) de code van de maand in:

NB:
Natuurlijk zijn er wel een paar dingen om rekening mee te houden:
  • In de webwinkel kun je alleen betalen met een creditcard.
  • Ik koop de kadootjes van de Stampin' Rewards. Dit kan pas aan het einde van de maand. Dus als je in bijv. oktober bestelt, komt je kadootje ongeveer in de eerste 10 dagen van november bij jou binnen.
  • Maximaal 1 kadootje per persoon, per maand.
  • Geef in de webwinkel aan dat ik contact met je op mag nemen. Alleen dan kan ik je kadootje naar je opsturen!
  • Zorg ervoor dat je dus echt in mijn winkel winkelt. In de webwinkel van een andere demonstratrice geldt deze code NIET.
  • De verzendkosten zijn altijd €5,95, ongeacht wat de waarde van je bestelling is.


Let op!
Bestel je voor €200,00 of meer in 1 keer? Gebruik de hostess-code dan NIET. Jij mag dan namelijk zelf voor de Stampin' Rewards gratis spulletjes uitzoeken.
De bedragen zie je hier:
Voor de gratis spulletjes kun je kiezen uit de complete collectie. Er zijn ook speciale stempelsets die je alleen kunt bestellen met rewards. Deze staan in de webwinkel helemaal onderin in de linker kolom: "Stampin Rewards".

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je even kwam kijken! Dank je wel voor je berichtje.
Thank you for stopping by! Thanks for your sweet comments.
X