Stampin' Up! stempels

Informatie over Stampin' Up!® stempels

Stampin' Up! levert 3 soorten stempels. Maar wat zijn nou de eigenschappen en verschillen?

  • Wood Mount: rode rubber stempels op houtblokjes. De stempels zijn diep ge-etst zodat de fijnste details prachtig afdrukken. Deze worden geleverd in een transparante doos (in video-band-formaat)
  • Clear Mount: dezelfde kwaliteit rode rubber stempels als woodmount, maar met EZ foam aan de achterkant, zodat je je stempel op een clear block kunt gebruiken. Ook deze worden geleverd in een nette transparante doos (in DVD-formaat)
  • Photopolymer: doorzichtige stempels, waardoor het makkelijk is om te zien waar je precies stempelt. Photopolymer stempels kunnen door de inkt verkleuren, maar dit maakt niet uit voor het stempelresultaat.
Tip: plak de bijgeleverde stickers van de Clear Mount stempels niet op de stempels zelf, maar in de doos. Zo zie je duidelijk of je alle stempels compleet in het doosje hebt zitten.Wanneer je de stickers wel op je stempels plakt moet je een statische reactie veroorzaken, zodat ze op je clearblock blijven plakken. Dit kun je doen door zowel de stempel met sticker en het clear block over je broek heen te wrijven en daarna de stempel op je clearblok te plakken.
Persoonlijk vind ik dit niet fijn en daarom plak ik de stickers niet op de stempels, want het foam wat al onder de stempels zit blijft prima op een clearblok plakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je even kwam kijken! Dank je wel voor je berichtje.
Thank you for stopping by! Thanks for your sweet comments.
X