zaterdag 2 november 2013

Wishing you...

... a very merry Christmas!
Nóg twee producten van het scrapweekend! Ja hoor, ik kan ook nog wat anders dan beppen en workshops geven hihi!
Deze kaartjes heb ik gemaakt met de Circle Card Thinlits. Wat is dat een geweldige set zeg. Binnen een handomdraai heb je gewoon een kaartje, en wát voor één:
Kaartjes dicht:
en kaartje open:
 Superleuk toch!?!?
Bij de thinlits komen een hoop extra accesoires, zoals een chevron stansje, een paar tekst-stansjes en het labeltje hierboven. Ook het scalloped circeltje hieronder zit in de set.
Op het kaartje hierboven heb ik de set Snow Day gebruikt. Blijf 'm echt schattig vinden die sneeuwpop! En zelf naar keuze aan te kleden! ;-) De sneeuwvlokjes komen ook uit de set.

Dit is een close-up van het tweede kaartje. Hier heb ik de kadootjes uit de set Wishing You gestempeld met Versamark, en ge-embossed met de witte embossingpoeder. De tekst (te zien op de bovenste foto) komt ook uit de set Wishing You.
Gebruikte kleuren op beide kaartjes: Old Olive, Crumb Cake, Whisper White, Cherry Cobbler. Het designpapier wat je ziet komt uit de Season of Style Designer Series Paper Stack. Een superhandig blokje papier, met 48 velletjes in het formaat 11,4 x 16,5 cm.

Leuk dat je kwam kijken, tot snel!
photo seperator.jpg

2 opmerkingen:

Leuk dat je even kwam kijken! Dank je wel voor je berichtje.
Thank you for stopping by! Thanks for your sweet comments.
X