vrijdag 15 augustus 2014

PLxSU: dag twee...

...van onze vakantie!

De spread in ons vakantiealbum. 
Voor deze dag heb ik ook gebruik gemaakt van de Project Life stempels: Day to Day ( de datum) en Point&Click (het cameraatje op het tweede kaartje). Ik had de markers ook in mijn tasje meegenomen, dus alle kleuren bij de hand, zodat ik toch kon stempelen. 58 inktpads passen nou eenmaal niet in mijn tas ;-).En de losse pagina's. Met excuus voor de slechte foto's, zo in de mapjes fotografeert het toch wat lastig!
Op zaterdag zijn we naar Esbjerg gereden, naar het Visserij en Maritiem museum. Een mooi opgezet museum, met verschillende ruimtes waar verschillende exposities te zien zijn. Een deel is aquarium, een ander deel gaat over de historie van de haven van Esbjerg en de visserij vroeger, het volgende gedeelte herbergt motoren, delen van schepen en complete schepen van vroeger, en er is ook nog een groot buitenterrein met een speeltuin en een buitenexpositie. Genoeg te zien dus!
Vlak in de buurt staan de vier mannen aan zee (ofwel het kunstwerk "Mennesket ved Havet" c.q. "Man meets the Sea") dus als we dan toch in de buurt zijn moeten we dit icoon natuurlijk even gaan bekijken. David wil graag zwemmen, maar ja....geen zwemkleding mee. Helaas! Maar volgens hem is dat ook niet nodig: "ik ga wel in mijn blote billen zwemmen hoor!" 

Uiteraard hadden we nog veel meer foto's. Maar ja..  Je moet nou eenmaal een keuze maken als je maar beperkt de ruimte hebt. En ik heb me steeds willen houden aan één spread (dus twee hoesjes) per dag, anders zou het album veel te vol worden en niet meer dicht kunnen. 

Leuk dat je even kwam kijken. Tot snel! (Dan heb ik leuk nieuws..... Ik ben druk bezig met het voorbereiden van een speciale kit!)

Xandra1 opmerking:

  1. Wat leuk om te zien Xandra ;o)
    Wij zijn daar ook geweest .. hihi zo koudddd was het daar.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even kwam kijken! Dank je wel voor je berichtje.
Thank you for stopping by! Thanks for your sweet comments.
X