maandag 18 augustus 2014

Birthday Wishes

Goedemorgen!
Hier in Heijningen lijkt het net als gisteren, wel herfst! Wind, regen, donkere wolken.... We zitten toch in de zomer?! Ach. Het is goed voor de tuin zullen we maar zeggen ;-)

Van al die nattigheid en donkerte kreeg ik zin in iets gezelligs, dus ik ben heerlijk met mijn nieuwe stempels aan de gang gegaan: de Flower Patch, in combinatie met de bijbehorende framelits. Deze combi is ook als bundel te krijgen, heel gaaf! Scheelt toch weer 15%. 
Op 10 september gaan we met deze bundel Stamp a Stacken. Zin in een bloemig avondje? Geef je dan snel op! Kijk voor meer info bij het tabblad Stamp a Stack.

Dit is mijn kaartje: (ergnstig gelift...maar toch iets anders ;-) )


En een close-upje van de verschillende laagjes.

De basis is gesneden van Crisp Cantaloupe cardstock. Het matje is gemaakt van Crumb Cake, wat ik heb gesponsd met Whisper White craft inkt en een sponge dauber, en één van de nieuwe masks. Voor maar €3,50 krijg je 2 hele gave masks (hartjes en sterretjes of stippen en strepen) die je werkelijk voor van alles en nog wat kunt gebruiken. 
Gebruikte kleuren inkt: Pear Pizzazz en Old Olive, Crisp Cantaloupe en Calypso Coral, Coastal Cabana en Bermuda Bay, en So Saffron. 
De tekst komt uit het stempelset "Four You". Een heerlijk setje wat overal toe te passen is!
Ik maakte de kaart af met wat Basic Pearls en zilverdraad uit eigen voorraad. 

Een variatie op dit kaartje gaat vandaag op reis naar een hele lieve, bijzondere mama van een geweldig gezin. Over dit gezin zal ik snel meer vertellen! ;-)

Fijne dag vandaag!

Xandra

2 opmerkingen:

Leuk dat je even kwam kijken! Dank je wel voor je berichtje.
Thank you for stopping by! Thanks for your sweet comments.
X