zondag 15 juni 2014

Regional Training en.... Bloom with hope...

Goedemorgen!

Gisteren hebben we weer een fantastische Stampin' Up! dag gehad. Samen met zo'n 159 andere demo's waren we te gast in het VanDerValk hotel in Houten. We hebben weer veel informatie gekregen, leuke nieuwe dingen gehoord en gezien en natuurlijk lekker bijgekletst met elkaar en veel gelachen. Er werd ook een fantastische lunch geserveerd, en aan het einde van de dag hebben we met 9 dames lekker gedineerd in het hotel.

Zo zien pakweg 160 demo's eruit ;-). Samen met teamie Liesbeth sta ik vrij achterin, net voor de achterste pilaar. Deze foto kun je ook vinden op de Nederlandse Facebookpagina van Stampin'Up! die sinds gisteren live is!

Er is natuurlijk ook geswapt:
Wat een kunstwerken zitten er weer bij! Mocht je de komende tijd een workshop bij mij doen/boeken, dan heb je best kans dat ik wat swapjes meeneem om te showen ;-)
Iedereen bedankt voor de mooie creaties!
Zou jij het leuk vinden dit ook mee te maken? Dat kan! Neem dan contact op, en dan zal ik uitgebreid alles uitleggen over het fantastische beroep Stampin' Up! demonstratrice.

Natuurlijk heb ik ook een kaartje te showen ;-)

Drie keer raden wat mijn favoriete stempelset is op dit moment haha! Vind deze nieuwe hostess set werkelijk prachtig....dus móést er nog een keer mee aan de slag!


Op Pinterest zag ik weer een mooi voorbeeld. Dit heb ik dus als inspiratie gebruikt.
Dit keer heb ik de Blender Pens gebruikt om de bloemen in te kleuren. Boven Lost Lagoon, en onder (ehm...ja, ook alweer:) Blackberry Bliss. 
De stukjes lint horen bij de nieuwe InColors. Een mooi smal satijn lintje met subtiele streepjes erin. Ik hou ervan! Daarop een bloemetje geponst uit de Hello Honey cardstock met het bloemetjesponsje uit de nieuwe Itty Bitty Accents ponsenset. Beetje bling mocht niet ontbreken.
Het randje van het WhisperWhite cardstock heb ik gestansd met de Adorning Accents Edgelits. Deze zijn nu nog verkrijgbaar, maar staan op de retiredlist. Dit betekent dus op=op, verkrijgbaar tot 30 juni.

Ik wens je een fijne dag, en tot snel!

Xandra
photo seperator.jpg

2 opmerkingen:

  1. Ik vond het weer super gezellig ;o)
    Dank je wel voor je prachtige (en zeer grote lekkere reep) swap! Je bent een topper

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuke foto, Xandra! en wat een mooie kaarten en projectjes heb je gekregen, geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even kwam kijken! Dank je wel voor je berichtje.
Thank you for stopping by! Thanks for your sweet comments.
X