maandag 17 maart 2014

Over koudwatervrees....

....daar heb ik wel eens last van.

Goedenavond iedereen!

Koudwatervrees dus. Het één ligt je gelijk, en daar ga je ook meteen enthousiast mee aan de gang. Geef mij m'n stempels, papier en inkt maar. Daar word ik blij van. En ik weet wat ik er mee kan.

Maar toen kwam MDS. EmDeeWATTES?! My Digital Studio. Een computerprogramma van Stampin' Up! waarmee je ook kan stempelen en kan scrappen. Of zoiets.

Ja ja.

Mij dus niet gezien hè.

Geef mij mijn vieze vingers maar.

Koudwatervrees dus.

Of zou ik toch de sprong wagen....?

En toen kwam het moment.....dat ik MDS toch aanschafte.

mijn eerste digitale scrap!!! Whooaaa! En lang niet slecht gelukt toch?
 En toen kwam één van mijn directeuren met de vraag of ik een uitnodiging wilde maken voor ons personeelsuitje. "Natuurlijk, daar heb ik een mooi programma voor!" was mijn antwoord.
Huh?! Kwam dat uit míjn mond?!

En zo werd deze uitnodiging voor mijn collega's mijn volgende project. En daar was ik me toch een poepie trots op hihi! En mijn collega's wilden weten hoe ik deze uitnodiging gemaakt had.

En weet je....eigenlijk.....vind ik het stiekem best leuk!
Je betaalt €17,95 voor het hele programma wat beschikbaar is voor PC en MAC. Mocht je nog niet zeker van je zaak zijn, dan kun je ook gratis eerst de trial-versie een maand lang uitproberen.
Zodra het programma op je computer staat, kun je gelijk aan de slag! Het zit al tjokvol met stempels, designpapier, ontwerpen voor kaarten, lay outs, scrapbooks.....
Hier vind je de volledige versie van MDS.

Enne.....stapje verder? Dan zijn er nog een paarduizend mogelijkheden. Er zijn namelijk een heleboel downloads te verkrijgen. Ook hier: designpapier, stempels, ponsen, scrapbooks..... neem maar eens een kijkje;-)

Is betalen met creditcard een probleem? Geef dan de artikelnummers van de downloads die je hebben wilt aan mij door, en we maken het in orde.

Niet vergeten:
Komende donderdag 20 maart, 19.00 uur plaats ik een extra verzamelbestelling. De Sale-a-Bration duurt nog tot en met 31 maart, dus als je nog een leuk gratis product wil scoren moet je snel zijn!
En vooral: dienleuke live-stream-workshop van woensdag 26 maart niet vergeten! Doe je mee? Geef je dan uiterlijk donderdag 20 maart op!

Iedereen een fijne avond!


Xandra
photo seperator.jpg

3 opmerkingen:

  1. geweldig, Xandra, ''Our little man'' is mijn favoriet!! leuke foto's!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tsja wat moet ik daar nu op zeggen.
    Ik denk dat het koude water verdwenen is.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even kwam kijken! Dank je wel voor je berichtje.
Thank you for stopping by! Thanks for your sweet comments.
X