zaterdag 29 maart 2014

Card in a box

Goedenavond iedereen!

Fijne zonnige zaterdag gehad?
Vandaag had ik een verschrikkelijk gezellige forummeeting van de Scraptuin bij Rianne thuis, waar ik ook een workshop mocht geven.
Het was wat puzzelen, maar uiteindelijk heeft iedereen het kaartje correct in elkaar gekregen ;-)
's Middags is iedereen lekker aan een eigen projectje of kaartje aan de slag gegaan. Er zijn weer veel leuke dingen gemaakt!
Ik ben vanmiddag lekker aan een card-in-a-box gaan werken. Deze week kwam er op facebook een hele gave voorbij, gemaakt door een teammaatje bij de pinkies, Anne-Marie. Bij gebrek aan leuke mannenkaarten in mijn voorraad, heb ik deze schaamteloos gelift hihi! Anne-Marie, dank voor de inspiratie!De tekst en label komen uit de HipHipHooray cardkit. Een geweldig leuke kit waar alles in zit om 20 kaartjes te maken. Maar waarmee je natuurlijk ook veeeeel meer andere leuke dingen kunt doen ;-)
De flappen van de kaart zijn bestempeld met de Hardwood stempel. Een prachtige achtergrondstempel uit de lente-zomer catalogus.
De vlaggetjes zijn gestempeld met de BannerBlast stampset en geponst met de Banner pons.
Beide producten zijn tot en met aanstaande maandag 31 maart nog gratis te krijgen bij besteding van €60,00. En daarna.....is de Sale-a-Bration periode afgelopen.... en is het klaar! 
Dus wil je deze én de andere 12 gratis producten nog bemachtigen, wees er dan snel bij! Komende maandag gaat de aller-aller-allerlaatste Sale-a-Bration bestelling er uit. Bestellingen kun je nog tot en met morgen, zondag 30 maart doorgeven en betalen. Dan zorg ik maandag dat alles in orde komt.

Wat was het weer een feestje bij Rianne....heerlijk! Meiden, bedankt voor de gezelligheid! Op naar september voor de volgende meeting!

Iedereen een fijne avond en alvast een fijne zonnige zondag,

Xandra4 opmerkingen:

 1. Dat ziet er top uit Xanra ;o)
  I love deze stempeltjes ...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En het was ook hartstikke gezellig.
  In het echt ziet deze card-in-box er nog veel leuker uit.
  Liefs, Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel erg mooi, Xandra, die achtergrond stempel vind ik geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Supermooi gemaakt Xandra! Enig al die bannertjes in blauw tinten :D

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even kwam kijken! Dank je wel voor je berichtje.
Thank you for stopping by! Thanks for your sweet comments.
X