zaterdag 15 maart 2014

Easypeasy - part 2: Hip Hip Hooray!

Ken je dat? Even snel een kaartje nodig hebben?
Of graag kaarten willen leren maken, maar je weet eigenlijk niet waar je moet beginnen?
Dan is nu de oplossing beschikbaar ;-) in de vorm van een hele leuke kaartenkit:
De Hip Hip Hooray cardkit!In deze kit zit alles wat je nodig hebt om 20 kaarten te maken. Kaartjes, enveloppen, drie verschrikkelijk leuke stempels, een stampin'spot in de kleur Basic Gray, een velletje Stampin'Dimensionals, twine, paperclipjes en 5 stickervellen. Hiervoor betaal je €24,95.
Ik ben al lekker aan de gang gegaan met de kaartjes. De gemiddelde tijd die je nodig hebt voor 1 kaartje is ongeveer 2 minuten ;-). Als dat niet snel is weet ik het ook niet meer haha!

Natuurlijk kun je ook wat anders doen met de kaartjes en stickertjes. 
Ik heb uit 1 kaartje 4 tags gesneden. Eén heb ik een leuke bovenkant gegeven met de Scalloped Tag Topper pons. De twee stickertjes komen uit de Hip Hip Hooray cardkit, net als de gestempelde tekst. Het enige wat ik zelf toegevoegd heb is een stukje Natural Chevron Ribbon. Het kleine stukje twine komt uit de cardkit.

Vervolgens heb ik één envelopje uit de kit doormidden gesneden. Je houdt dan net genoeg ruimte over om het halve envelopje aan de opengesneden kant dicht te plakken.
Het hoesje wat je dan krijgt past precies om de tag heen. Deze heb ik bestempeld met een bloemetje uit de Petite Petals stampset, en de tekst uit de Hip Hip Hooray cardkit.

Op woensdag 26 maart organiseert Stampin'Up! iets verschrikkelijk leuks: een live-stream workshop, zodat je samen met de mensen van het hoofdkantoor van Stampin'Up! zelf aan het stempelen kan! 
Daarom wil ik iedereen de kans geven om op deze manier kennis te maken met Stampin'Up!. 
Ken je Stampin'Up! al, dan ben je uiteraard ook van harte welkom. 
Twijfel je erover om ook demo te worden? Dan is dit het uitgelezen moment om eens te proeven aan het demonstratrice-schap!
Kosten van deze unieke workshop zullen tussen de €20,00 en €30,00 liggen. 
Hiervoor krijg je het benodigde materiaal, de kans deze unieke workshop mee te maken, en je krijgt ook nog 1 of meerdere producten van mij. Uiteraard wordt er ook voor iets lekkers gezorgd.
De livestream gaat om 20.30 uur van start, dus vanaf 19.45 uur ben je van harte welkom bij mij.
Wie mag ik allemaal verwelkomen? 
Geef je zo snel mogelijk op (vóór donderdag 20 maart), want ik heb ruimte voor 6 personen.
Mocht deze datum je niet uitkomen, maar wil je de workshop toch bij mij volgen óf thuis doen? Neem dan contact op.

Op 20 maart zal ik een extra verzamelbestelling doen. Wil je meebestellen? Geef dan je bestelling zo snel mogelijk door!

Iedereen een fijn weekend en tot snel!

Xandra

2 opmerkingen:

Leuk dat je even kwam kijken! Dank je wel voor je berichtje.
Thank you for stopping by! Thanks for your sweet comments.
X