vrijdag 29 juni 2018

Ze zijn er! Stampin' Blends

Goedemorgen!

Hieperdepiep! Het heeft even geduurd, maar nu is het toch eindelijk zo ver:
De nieuwe kleuren Stampin' Blends zijn te bestellen!

 
Het zijn ontzettend fijne stiften, die goed blenden (mengen) om een mooi kleurverloop te maken.
Als je onderaan deze post op het label "Stampin' Blends" klikt, dan kun je de posts bekijken waarin creaties met deze stiften staan.

Ik heb een lijstje voor je gemaakt met de nieuwe kleuren. Natuurlijk zijn de stiften ook los te verkrijgen, maar voor het gemak heb ik de comibinatie-pakjes even op een rijtje gezet. De combinatiepakjes bestaan dus uit een donkere en lichte marker, waardoor je je kleurverloop kunt maken.

Vergeet niet dat je Memento-inkt moet gebruiken bij het maken van je stempelafdruk. Gebruik je een inkt zoals Stazon of Archival, dan heb je kans dat de lijntjes uit gaan lopen.

Wil je de Blends bestellen? Dat kan!
Je kunt wachten op een verzamelbestelling, maar ik kan natuurlijk ook een speciale bestelling voor jou aanmaken zodat alles vanuit Stampin' Up! direct naar jou verzonden wordt.

Enne.....je kunt ze natuurlijk ook in je productpakket (ofwel starterspakket) stoppen! Je kunt náást alle nieuwe kleuren nog voor €54,00 aan andere spulletjes uitkiezen, en in juli krijg je ook nog een complete inkt-familie er gratis bij!

Al met al mogelijkheden genoeg dus.

Ik wens je een fijne dag, en tot snel!

xx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je even kwam kijken! Dank je wel voor je berichtje.
Thank you for stopping by! Thanks for your sweet comments.
X