woensdag 8 augustus 2018

A Little Wild

Goedemiddag!

Zondagnacht zijn wij weer terug gekomen van een fantastische vakantie in Denemarken. Heel veel gezien, veel beleefd, prachtig weer gehad... en dat 4 weken lang (oeps).
 Ik hoop natuurlijk dat jij ook een fijne vakantie gehad hebt, of er nog van mag gaan genieten.

Maar ja....4 weken weg... dat betekent dus ook dat het hier 4 weken oorverdovend stil was. Snel weer aan de slag dus, en hopen dat ik weer meer kan laten zien hier.

Om jullie de kleuren van de nieuwe watercolorpencils (ja er zijn nieuwe!! Whoohoooo!!) te kunnen laten zien, ben ik als eerst daar mee aan de slag gegaan. Gelijk maar met een stempelset die al een jaar in mijn kast lag, en nog nooit gebruikt was (ja ik schaam me diep!)


Je ziet ook gelijk de nieuwe kleuren van de potloden: voor het leeuwtje heb ik Crushed Curry en Cajun Craze gebruikt. Voor de manen heb ik ook wat Early Espresso gebruikt. Deze kwam uit de set potloden die we al hadden.

Ik vind het heerlijk dat we nu een aanvulling hebben! En als je alle kleuren naast elkaar legt, ontstaat er ook een prachtig palet van kleuren. Je grijpt nu dus niet snel meer mis voor bepaalde tinten! Heel fijn!

De nieuwe potloden horen bij een promotie die slechts 1 maand geldt: Colour your Season.
 De stempelset Blended Seasons en stanzenset Stitched Seasons vallen ook in deze promotie.

De stempelset is heel veelzijdig, net als de stanzenset.
Extra leuk: schaf je de bundel (stempels en stanzen) aan, dan heb je gelijk al een kortingsbon van €6,00 te pakken om te besteden in september! Deze maand is het namelijk ook Bonus Days

Ik ga gauw mijn nieuwsbrief schrijven ;-)

Tot snel met een nieuw kaartje!
xx


Gebruikte producten:
Aqua Painters
[103954]
€ 21,00

1 opmerking:

Leuk dat je even kwam kijken! Dank je wel voor je berichtje.
Thank you for stopping by! Thanks for your sweet comments.
X