zondag 29 januari 2017

Teamdag dordrecht 21 januari

Goedemiddag!

Vorige week zaterdag hebben we een superleuke teamdag gehad in Dordrecht, en daar had ik nog niks over geschreven op mijn blog. Dus.....de hoogste tijd!

Samen met Marijke reed ik rond half tien die kant op. Fijn dat het niet zo ver was, en dat het niet zo ernstig was met de sneeuw. Meer naar het oosten was er immers aardig wat gevallen!
Om tien uur waren we binnen, en waren we klaar voor een gezellige dag. Heerlijk om er naar toe te kunnen met z'n tweetjes. Zeker als je allebei werkt, je gewone bezigheden en verplichtingen hebt en omdat Marijke ook nog een opleiding doet, komt het er helaas niet vaak meer van om een dag weg te gaan met zijn tweetjes. Dus het was super om vandaag een heerlijke vriendinnendag te hebben!


Met ons team maken we deel uit van de Pinkies. En onze "opper-pinkie-mama" is Michelle Last, uit Engeland. En vandaag was ze er ook bij! Het was heerlijk haar weer te zien, en om met haar te kunnen kletsen. Het is zo'n superlief mens!
Ook was Damir Basic er vandaag weer bij. Voor beide hebben we allemaal een kaart gemaakt, zodat Michelle en Damir allebei weg gingen met een grote stapel kaarten. 
Aan onze tafel zaten ook Ingen, Janneke, Michelle, Angelique en Monique. Het was gezellig! 


Verder hebben we uiteraard de handen uit de mouwen gestoken! Dit is een voorbeeld wat Mieke op 't Hof heeft gemaakt. Plantjes??? Nee! Papier!!! Gemaakt met de Oh so Succulent bundel. Tja....nou moet ik deze natuurlijk ook maar gaan aanschaffen, want je maakt er de leukste dingen mee. 

Van Hélène leerden we hoe we van PL-kaartjes een superleuk mini-album kunnen maken. Heel makkelijk en snel, omdat je met de PL-kaartjes natuurlijk al prachtige designs tot je beschikking hebt! Vullen met foto's en wat tekst, en klaar ben je! En dit leuke albumpje past ook nog eens makkelijk in je tas. 
De dochter van Hélène, Kaylee, zorgde voor de lunch. En wát voor lunch! Supergoed verzorgd, heerlijke dingen, salades, brood..... het was fantastisch Kaylee! Dank je wel!

Tijd voor wat "ussies" was er ook:
Dit zagen wij....

.....Dit zag Lida.... (en Janneke zag Lida)

...en wij zagen dit hahaha!
Lida heeft de hele dag foto's gemaakt, waarvoor dank! Fijn om overal mooie foto's van te hebben!

Helaas komt aan alles een einde, en was het om 16.30 uur toch echt weer tijd om naar huis te gaan. We waren het er allemaal over eens dat we dit maar weer heel snel opnieuw moeten doen, want wat is zo'n dag toch fijn! Bijpraten met elkaar, tips en trucs uitwisselen, wat training om de puntjes weer op de i te zetten. Heel fijn!
Gelukkig zien de meesten van ons elkaar in april weer, bij On Stage (het evenement wat SU twee keer per jaar organiseert) in Amsterdam. Drie dagen feest.....whohoooo! Ik heb er zin in!

Toen we 's avonda thuis kwamen stond er voor mij al een heerlijk stoofpotje klaar, gemaakt door Robert. Voor Marijke was ook goed gezorgd: ook Dennie had gekookt!
Om de dag goed af te sluiten zijn we nog met z'n vieren naar de bios geweest, naar de film Allied. Prachtige film!
Enne....deze foto móésten we natuurlijk even maken haha!


Het was eem perfecte afsluiter van een fijne dag!

Wil jij de volgende keer ook bij de teamdag zijn? Neem dan eens contact op! Want tijdens de Sale-a-Bration is het extra leuk om in mijn team in te stappen ;-)
Je mag zoals altijd voor €175,00 aan goodies in je productpakket stoppen, hier betaal je maar €129,00 voor. Maar tijdens de SAB mag je ook nog eens twee stempelsets éxtra naar keuze in je pakket stoppen.
Ik zou het hartstikke leuk vinden om je te mogen verwelkomen als teamlid!

Fijne dag vandaag en tot snel!
Groetjes
Xandra


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je even kwam kijken! Dank je wel voor je berichtje.
Thank you for stopping by! Thanks for your sweet comments.
X