dinsdag 23 december 2014

Laatste kerstcreaties ;-)

Goedenavond!

Voor vanavond heb ik de allerlaatste kerstcreaties van dit jaar voor jullie. Ik vind het wel welletjes geweest eerlijk gezegd ;-). Daarbij jeuken mijn handen om verder te gaan met de spullen uit de nieuwe lente/zomercatalogus én natuurlijk de Sale-a-Bration-spullen, dusse.... Stay tuned! ;-)

Deze giftbags maakte ik voor de laatste waardebon-aanvragers. Een waardebon geven is leuk, maar met een mooie verpakking er omheen wordt het nóg leuker.

En oké oké....ik geef het toe....ik heb gesmokkeld. Deze leuke zakjes zijn namelijk niet zomaar zakjes. Deze zakjes heb ik gemaakt met een heeeeele gave stans....uit de lente/zomer-catalogus! Toen ik hem zag was ik gelijk verkocht, en met de pre-order heb ik de stans dan ook gelijk mee besteld.
Je stanst twee delen, plakt ze aan elkaar en voilá, een geweldig gaaf zakje! Enne...je krijgt niet alleen deze stans, maar nog 11 andere stanzen in deze set ook!!! Da's nog eens een mooie set!

Het gebruikte papier (Under the Tree dsp) en de snowflake-embellishment zijn nog tot 5 januari te bestellen uit de herfst/winter-catalogus.

Op 9 en 10 januari heb ik een leuk feestje gepland staan, namelijk de releaseparty van de Lente/zomer-catalogus én de start van de Sale-a-Bration! Op vrijdagavond 9 januari starten we om 19.30 uur en gaan we door tot 22.00 uur. Op zaterdag 10 januari begint het feestje om 10.00 uur en zijn we rond 12.30 uur klaar. Voor de vrijdag heb ik nog maar 4 plekjes beschikbaar!
Dit gezellige feestje met uiteraard koffie/thee/lekkers, make&take, de lente/zomer-catalogus en SAB-folder én een kadootje kost €7,50 per persoon. Geef je snel op als jij hier ook bij wilt zijn! Ik zou het super vinden als ik je de vrijdag of zaterdag mag verwelkomen.

En.... alsof het nog niet leuk genoeg is, staat op dinsdagavond 20 januari de volgende gave workshop al gepland met de titel "Wanneer ben je jarig?" . Sneaks van deze workshop zullen deze week volgen.

Voor nu wens ik je een prachtig Kerstfeest toe, met alle dierbare mensen om je heen.

Groetjes
Xandra

2 opmerkingen:

Leuk dat je even kwam kijken! Dank je wel voor je berichtje.
Thank you for stopping by! Thanks for your sweet comments.
X