dinsdag 21 oktober 2014

Swap swap swapperdeswap - deel 2 ;)

Goedenavond!

Vanavond deel twee van swapperdeswap: nu de swaps die ik in Brussel mocht ontvangen!

Iedereen met wie ik mocht swappen: bedankt! Er zitten ware kunstwerken bij!

Door mijn lieve upline Janneke en upper-line Carmen werd ik ook verwend:
Omdat ik mijn Zilver2 behaalde, kreeg ik van Janneke een heel lief armbandje en twee prachtige chunks voor aan mijn Noosa armband. En van Carmen kreeg ik het prachtige tasje. Bedankt lieve meiden, ik ben blij met jullie als up-lines!


En Stampin' Up! is ook goed in verwennen ;-) Op de Zilver2-receptie kregen we het zwarte doosje, hierin zat een mooi notitieboek, samen met twee pennen in een rood bewaarmapje. Uiteraard prachtig aangekleed met lint en uitgestanste veertjes! Aan het einde van de receptie kreeg iedereen een naamstempel. Hoe gaaf is dat!?!?!?
En met de prize patrols had ik helaas geen prijs, maar er werd wel aan iedereen het Project Life-doosje, de verenstempels met stansen en het papierblokje Trim the tree uitgedeeld.
In ons registratietasje zaten de twee stempelsets Kinda Eclectic en Amazing Birthday.


Als laatste foto de kadootjes die ik van mijn drie lieve roomies Janneke, Mieke en Monique kreeg. Bedankt meiden!

Binnenkort meer over de European convention 2014. Ik heb genoten...wat een feest was het! Ik heb nog een slordige 450 foto's uit te zoeken, dus ik vermaak me wel :-)

Groetjes
Xandra

PS: Houd je van GRATIS papier? Meld je dan NU aan in mijn team als demonstratrice! Je krijgt dan 6 maanden lang, elke maand gratis een pak designpapier! Inschrijven kan via de button "join my team" in de linker sidebar voor als je zeker bent van je zaak. Meer info nodig? Dan plan ik graag een koffie&cake-date met je. Contact opnemen kan via mail en telefoon.
De papier-actie geldt tot en met 24 oktober!


1 opmerking:

Leuk dat je even kwam kijken! Dank je wel voor je berichtje.
Thank you for stopping by! Thanks for your sweet comments.
X