donderdag 8 mei 2014

Voor Lynn

Goedemiddag!

Zojuist ben ik gezellig bij mijn nichtje en haar man geweest: zij zijn op 26 april de trotse ouders geworden van Lynn. Een prachtig meiske!

Ik kon natuurlijk niet met lege handen komen ;-) dus maakte ik deze card in a box voor Lynn:
Heerlijk in de weer geweest met de Zoo Babies (een set die gelukkig ook weer in de nieuwe catalogus komt te staan!). De zigzag-achtergrond heb ik gemaakt met de EyeCatching Ikat Photopolymer stampset. Het zigzagje heb ik steeds boven elkaar afgedrukt in Blushing Bride, Smoky Slate en Pink Pirouette. Ik had even geen passend designpapiertje, maar heb op deze manier dus in mum van tijd mijn eigen designpapiertje gemaakt. Ideaal!
Het aapje heb ik aan een liaantje gehangen. Dit deed ik met de Stampin'Write marker AlwaysArtichoke. Het kadootje zit aan het vogeltje vast: een kadokaart van de Hema. Altijd goed!
Verder gebruikte ik voor wat decoratie aan de zijflappen de sale-a-bration stempelset BannerBlast en de bijbehorende Bannerpons.
Voor de naam heb ik mijn favoriete alfabet gebruikt: de Morning Post alphabet. Mocht je deze set nog willen hebben, wees er dan snel bij. Want in Amerika staat hij op de zogenaamde retired-list (grrr) en ik ben heel bang dat hij er hier ook op staat.... Maar ach, er komt natuurlijk ook een nieuwe catalogus met nieuwe producten in de plaats, dus dat verzacht de pijn hihi ;-)

Een fijne middag, tot snel!

Xandra
photo seperator.jpg

3 opmerkingen:

Leuk dat je even kwam kijken! Dank je wel voor je berichtje.
Thank you for stopping by! Thanks for your sweet comments.
X