zondag 26 januari 2014

I think you're lovely

Een hele goede zondagmiddag allemaal!
Wat een weer buiten...gisteren storm, nu guur en koud, ideaal weer om lekker met nieuwe spulletjes bezig te zijn!

Samen met mijn schoonmoeder heb ik onderstaand kaartje gemaakt. Ze zag het kaartje staan wat we op de CraftRewardDay van het Pinkies-team van Michelle Last hebben gemaakt, en vond 'm helemaal geweldig. Omdat ze precies deze twee stempelsets ook heeft uitgekozen als Sale-a-Bration-kadootjes, hebben we de kaart (iets simpeler, zonder het schuif-mechanisme) nagemaakt:

De stempels uit de set PetalParade matchen perfect met het designpapier Sweet Sorbet. Door de kleurtjes van dit papier te gebruiken heb ik min of meer het designpapier nagemaakt. Zo verschrikkelijk leuk! Moet je eens op het blog van Michelle Last kijken (http://michellelast.co.uk), die heeft de kaart ook in andere kleurstellingen gemaakt. Allemaal dezelfde stempels gebruikt, maar toch totaal verschillende kaartjes....heerlijk!
Net als de PetalParade stempelset en het designpapier wat je als achtergrond ziet, is ook het stempelset waar de tekst in staat ook een Sale-a-Bration item. En dus alleen gratis te verkrijgen van 28 januari tot en met 31 maart. Daarna zijn al deze producten niet meer te verkrijgen!

Ook ben ik bezig geweest voor de dames in mijn Share-club. Op 1 februari plaats ik de laatste bestelling van deze share. Er is dan gewoon al een half jaar voorbij! De dames die meedoen in deze club hebben dan 6 maanden lang, voor een vast bedrag per maand Stampin'up! spullen bij mij besteld. Ook mochten ze allemaal één keer gratis spullen uitzoeken ter waarde van €30,00. Iedereen heeft op deze manier al een hele leuke collectie opgebouwd.

Voor deze dames heb ik een kaartje gemaakt, met allemaal nieuwe producten uit de voorjaar/zomercatalogus en Sale-a-Bration-folder. Hier een kleine sneak-peek:


Zoals gezegd loopt deze club dus af... Heel jammer! 
Maarrrr ik ga gewoon door hoor! Per 1 maart start de volgende Share-club. Er is nog maar 1 plekje beschikbaar! Dus wil je ook meedoen? Geef je dan nu snel op! 
Mocht je de jaarcatalogus nog niet hebben dan stuur ik je die toe, net als de nieuwe seizoenscatalogus en de Sale-a-Bration-folder.

Alle voordelen van de share-club even op een rijtje:
- je bouwt in 6 maanden een mooie collectie spullen op, zonder dat het je in ene keer een groot bedrag kost,
- je mag één keer in deze 6 maanden gratis spullen uitzoeken ter waarde van €30,00.
- met de eerste bestelling op 1 maart profiteer je mee van de Sale-a-Bration (een gratis artikel uit de speciale folder bij besteding van elke €60,00)
- je krijgt altijd de nieuwe catalogi gratis van mij.
- de verzendkosten van Stampin'Up! naar mij toe, neem ik voor mijn rekening. Je betaalt alleen de verzendkosten van mij naar jou (of we spreken gezellig ergens af zodat je geen verzendkosten kwijt bent)
Overtuigd? Geef je dan nu snel op, want vol is vol!
Nog vragen? Die hoor ik uiteraard graag.

Komende woensdag 29 januari, om 19.30 uur geef ik trouwens een feestje. We gaan het uitkomen van de Sale-a-Bration-folder en de nieuwe seizoenscatalogus uitgebreid vieren. We maken in ieder geval 1 kaartje, en als we tijd hebben nog een ander klein projectje.
Dit is de eerste gelegenheid dat je die o zo leuke gratis producten uit de Sale-a-Bration-folder kunt bemachtigen. Op 1 februari ga ik alles bestellen, zodat je met een beetje geluk het weekend erna lekker zelf aan de slag kunt met je nieuwe spulletjes.
Mocht je nou niet in de gelegenheid zijn om te komen en je wilt toch een bestelling doen, dan mag je natuurlijk mailen!

Fijne dag vandaag en tot snel!

Xandra3 opmerkingen:

  1. leuke kaart, Xandra, prachtig papier en kleuren!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is ook een goed idee om het zonder het mechanisme te maken. Het ontwerp blijft geweldig he. Bedankt ook voor je leuke reactie op de bloghop.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even kwam kijken! Dank je wel voor je berichtje.
Thank you for stopping by! Thanks for your sweet comments.
X