maandag 3 juni 2013

Happy father's day

Goedenavond!
Hier ben ik dan eindelijk met een nieuw kaartje. Gelijk een uitdaging: het is een vaderdag kaartje geworden. Maar eerst...een warm welkom aan mijn eerste 2 volgers Janneke en Marijke!


Op het Scrappers Anonimous forum is er elke maand een kaartenuitdaging. Daar doe ik met dit kaartje aan mee. Het was heerlijk eindelijk eens te kunnen spelen met mijn mooie nieuwe spulletjes. Eerder gewoonweg geen gelegenheid voor gehad...tja, een nieuwe uitdaging en een eigen business opbouwen kost nou eenmaal tijd!
Ik ben gisteren in de weer geweest met de "Best dad ever" stempelset. Verschrikkelijk leuk, niet te veel poespas voor de mannen...en weet je? Hij gaat uit de collectie! Zo jammer... Dus mocht je dit set nog willen bemachtigen, dan moet je snel zijn!
Verder zijn er nog een heleboel leuke dingen gaande bij Stampin'Up: de nieuwe catalogus komt eraan (nu al te bestellen bij mij, dan houd ik er één apart voor je), en vanaf nu zijn er ook Single Stamps te bestellen en komen er "Best of..." sets! Dit zijn stempelsets met de beste stempels van de afgelopen 25 jaar Stampin'Up! uit een bepaalde categorie. Ennnn....in elk stempelset zit ook een stempel die nog niet eerder op de markt is geweest! Deze maand: Best of Flowers. Ze zijn super! Ik zal gauw wat plaatjes plaatsen ;-)

De gebruikte materialen voor mijn kaartje:
SU cardstock Whisper White, Night of Navy en Marina Mist
SU classic stampin'pad Night of Navy
SU Honeycomb Embossing folder
SU Color Spritzer tool met de SU Stampin'write marker Crumb Cake.
SU Stempelset Best dad Ever en de Stamp-a-ma-jig om te zorgen dat ik recht stempel ;-)
en wat henneptouw

Iedereen een fijne avond een tot snel!

Groetjes,

Xandra

2 opmerkingen:

  1. Ohoh ga je dit kaartje voor de challenge van het SA gebruiken? Hihi dan hoef ik geen kaart met stropdas voor het sa te maken. Dat was ik namelijk van plan voor een kaartje voor Amerika. Greg is volgende week jarig en die is stropdassengek, dus dan zal ik dat kaartje niet kunnen plaatsen. Maar het is een leuk kaartje geworden hoor.
    Liefs, ria

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even kwam kijken! Dank je wel voor je berichtje.
Thank you for stopping by! Thanks for your sweet comments.
X