dinsdag 13 maart 2018

Happy Birthday!

Goedemorgen!
 
Afgelopen donderdag was mijn leidinggevende jarig. Samen met de collega's waren we het er al snel over eens dat er een  kaartje gemaakt moest worden.
Ze houdt van skieën, sneeuw, kamperen met de camper kreeg ik als tips... Tja. Dat soort dingen had ik net even niet in mijn assortiment zitten. 
Dus ik heb er een andere draai aan gegeven ;-)
Ik ben los gegaan met bling en felle kleurtjes, en maakte een kaart de nét even wat anders is.
Kaartje dicht.....

...zodat de 45 niet gelijk naar je roept, en je het kaartje ook gewoon dicht op de kast kan zetten hihi! 
Het is een mooie leeftijd, maar heel misschien ook wat confronterend? (ik heb al moeite met het feit dat de 40 dichterbij begint te komen....lol) 

Ik weet niet exact hoe dit model kaart heet (degene die het weet mag het zeggen). Maar hij is heel makkelijk te maken. En je hebt een kaart die anders is dan de rest door de extra vouw.....altijd leuk!

En nog een beetje bling extra kan nooit kwaad. De stans heb ik bewerkt met de Wink of Stella. Expres, want de dochter van mijn leidinggevende heet.....Stella! Klein verstopt grapje dus ;-)

 Ik heb zojuist gehoord dat Queenie de kaart mooi vindt. Da's altijd leuk om te horen!

Dan nog heel even wat laatste nieuws:
Er zijn nieuwe Sale-a-Bration items toegevoegd aan de toch al ruime keuze.
De items kun je HIER terugvinden. De pdf opent zich vanzelf.

Wil je dat ene Sale-a-Bration item nog scoren voor 31 maart? Of heb je nog best wat cardstock en lijm nodig (ik noem maar een zijstraat) of de refills van de incolors 2016-2018 nu ze nog verkrijgbaar zijn? 
Dan kun je natuurlijk altijd meebestellen in de verzamelbestelling. Op maandag 19 en 26 maart hoop ik nog een bestelling te plaatsen (bij voldoende animo). Geef snel je lijstje door. Dan maak ik het in orde voor je.

Ik wens je een heel fijne dag vandaag!

xxx

 
Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je even kwam kijken! Dank je wel voor je berichtje.
Thank you for stopping by! Thanks for your sweet comments.
X