dinsdag 21 maart 2017

Sale-a-Bration nieuws!

Goedemorgen!

Met nog maar 10 dagen Sale-a-Bration te gaan, is er vandaag een korte update:
De kadootjes die je uit mag zoeken gaan namelijk erg snel momenteel. Daarom heeft Stampin' Up! besloten om 8 nieuwe (!!) artikelen aan de SAB toe te voegen:
 

NB: Let goed op het aangepaste bestelnummer. Deze nummers gelden als je het artikel toe wilt passen als kadootje. Na de Sale-a-Bration vervallen deze nieuwe nummers uiteraard. 
 
Deze  nieuwe kadootjes hebben ook - hele fijne- gevolgen voor de lente/zomer papiershare:

Tijdens de laatste 10 dagen van de Sale-a-Bration betaal je voor deze share namelijk slechts €21,00!
 Wil je mee-delen met deze share? Geef dit dan zo snel mogelijk door zodat ik het in orde kan maken voor je ;-)
 
Dat we de laatste 10 dagen in gaan, betekent dus ook dat je nog maar 10 dagen hebt om van alle Sale-a-Bration voordelen te profiteren:
  1.  Natuurlijk een kadootje bij besteding van elke €60,00
  2. Pak je het liever gelijk groots aan? Schaf dan het productpakket aan. Hier mag je tijdens de Sale-a-Bration 2 stempelsets naar keuze extra in stoppen! Dit is bovenop de €46,00 aan gratis spullen die al in het pakket zitten. Je mag namelijk voor €175,00 aan spullen uitzoeken, en hier betaal je €129,00 voor. 
  3. Wil jij nog een workshop bij jou thuis organiseren? Dat kan! Als gastvrouw kun je met de eventuele bestellingen die op die avond/middag gedaan worden, gratis spullen verdienen. Tijdens de Sale-a-Bration mag je - bovenop de reguliere €27,50 - voor €27,00 éxtra aan spullen uitzoeken wanneer er voor €275,00 aan bestellingen gedaan wordt. Je kunt deze rewards eventueel ook inzetten voor het productpakket.
 Waarschijnlijk gaat er donderdag/vrijdag nog een bestelling uit. Bestel je mee? Geef je lijstje dan snel door, zodat ik je bestelling in orde kan maken.

Fijne dag vandaag!

Xandra
  photo 1b7b6811-44f0-4818-b035-ad652a46bba7.jpg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je even kwam kijken! Dank je wel voor je berichtje.
Thank you for stopping by! Thanks for your sweet comments.
X