maandag 31 oktober 2016

Verslag Paper Passion beurs Tilburg

Hoi allemaal!

>>>warning: lange post!<<<

Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets plaatste....beetje té druk geweest!
Met een heerlijk scrapweekend bij Marijke, met extra werken, met leuke workshops, met op vakantie gaan.... Maar ook: met de voorbereidingen van een supergave beurs én de beurs zelf natuurlijk!
Ik heb het over de PaperPassion beurs, die dit weekend voor het eerst gehouden werd in de Koepelhal in Tilburg. Wat een prachtige locatie!

Samen met Carmen en Ilse heb ik de eer gehad om als demonstratrices op de beurs te staan. Pas zodra je zelf zoiets gaat regelen, zie je pas wat een organisatie er achter een beurs schuil gaat! Gelukkig was ik niet de enige "newbie" dus dat schiep een band haha!

Toen alles in kannen en kruiken was, was het tijd om mijn workshop voor te bereiden. Spullen besteld, alles gesneden, pakketjes gemaakt..... Het plan was om 80 pakketjes te maken, dus tja...héél wat werk! Gelukkig was mijn man zo lief om mij te helpen. Met twee avonden hard werken was alles klaar!


Toen kon ik met een gerust hart op vakantie ;-). We hebben een aantal heerlijke dagen gehad op Texel samen met mijn ouders, zus en opa. Wát is het toch een prachtig eiland! Ter plaatse heb ik gelijk een PL-album in elkaar gezet voor mijn opa, die ook mee was. Natuurlijk met de spulletjes van Stampin' Up! Wel een collectie van vorig jaar, die vond ik het beste erbij passen. 

Toen kwam de woensdag dat we onze stand op konden gaan bouwen. En jawel....ik was veel te vroeg op de locatie (ben je ook eens blij dat alles gesmeerd loopt :-p). Afijn. Eerst het belangrijkste maar opgehangen..... 
en toen ergens een kop thee wezen halen ;-)
Daarna stonden de tafels in de stand en konden we gaan opbouwen en ons bedenken wat we waar neer zouden zetten. 

Uiteindelijk werd dit het resultaat:
Workshopruimte, een informatietafel..... Blij mee!!

Oh, en mijn zwager Vincent (www.jdsp.nl) regelde nog het bedrukken van onze t-shirts:
Zo waren we goed te herkennen! We hebben ook erg veel complimenten gehad op de shirts.

En wát een hoop lieve, bijzondere, enthousiaste mensen heb ik aan mijn stukje van stand mogen verwelkomen! Voor een workshop, voor een catalogus, voor wat advies, voor hulp met een inktpad ;-) , voor het plaatsen van een bestelling.....
Op de foto zie je mijn zoontje en moeder. Zij kwamen ook een workshop doen. En David maakte er helemaal "zijn" feestje van! Hij heeft een prachtige kaart gemaakt die ik bij mijn voorbeelden mocht zetten. De beurs vond hij superleuk, en hij wilde niet eens naar huis aan het einde van de middag haha!

En toen.....tja.... Aan alles komt een eind....
.....met een hoop zooi als resultaat hahaha! Binnen 5 kwartier waren we opgeruimd en zaten we in de auto. Alledrie op weg naar huis.
Carmen en Ilse, nogmaals dank voor de superfijne samenwerking!
Ik heb genoten!

Was jij bij mijn kraam/tafel om een workshop te komen doen? Om iets te vragen? Om gewoon lekker te kijken? Om een bestelling te doen? Bedankt!! Het was top! Ik heb twee waanzinnige, heerlijke dagen gehad! 
Ik geniet nog na ;-)

Op het instagram-account kun je ook nog foto's vinden van ons ;-). En ik heb ze natuurlijk op mijn zakelijke facebookpagina gezet. Zoek op "Stampin' by Xandra" en je komt er vanzelf terecht!

De bestelling naar aanleiding van de beurs is er net uit. Wil jij nu toch ook nog iets bestellen? Dat kan natuurlijk! Morgen gaat er weer een top-actie van start, en zal ik een extra verzamelbestelling plaatsen. Verder kun je er vanuit gaan dat er eens in de 1 á 2 weken een bestelling uitgaat, de data staan altijd in de linker zijbalk. Wil je je spulletjes extra snel in huis hebben? Dan hoef je natuurlijk niet te wachten op een verzamelbestelling, ik laat je spulletjes dan vanuit het magazijn van Stampin' Up! gelijk naar jou toe sturen. De verzendkosten hiervoor zijn €5,95. 

Ik wens je nog een heel fijne avond, en tot morgen! 

Groetjes
Xandra


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je even kwam kijken! Dank je wel voor je berichtje.
Thank you for stopping by! Thanks for your sweet comments.
X