donderdag 14 januari 2016

Thank you so much

Goedemorgen!

Gisteren kwam de eerste bestelling uit de lente-zomercatalogus binnen! Vandaag gaan de pakketjes naar de mensen op weg die een bestelling hebben gedaan, en natuurlijk hoort daar een bijpassend bedankje bij ;-)


Daarom heb ik deze leuke notecards gemaakt. Ik gebruikte twee Sale-a-Bration kadootjes die je bij besteding van €60,00 kado kunt krijgen: de Flowering Fields stempelset en het Wildflower Fields dsp. 
De "vlek" komt uit de Perpetual Birthday calender stempelset, en de tekst komt uit de Endless Thanks stempelset. De bloemen heb ik ingekleurd met de Stampin' Write markers. Ideaal, zo kon ik deze kaartjes tijdens de zwemles van David afmaken. Stukje Linen thread eromheen, en klaar!

Wil jij deze kado-artikelen ook ontvangen? Doe dan een bestelling van €60,00 of meer. Dan mag je een kadootje uitkiezen uit de speciale folder. 

Sinds deze week ben ik trouwens actief op Periscope. Een relatief nieuw, onbekend medium waarmee je filmpjes kunt maken en bekijken. Deze blijven 24 uur zichtbaar in de app, en daarna verdwijnen ze weer. Ik heb al twe filmpjes gemaakt, en krijg er erg leuke reacties op. Je kunt mij vinden onder de periscopenaam @xandrahoeven . Het is mogelijk mij te volgen, zodat je een seintje krijgt wanneer ik online ben. Op dat moment kun je ook chatten, en mij zo een vraag stellen die ik gelijk zal proberen te beantwoorden.

Ik ga nu gauw naar het postkantoor ;-), dan heeft iedereen z'n bestelling morgen binnen!

Een fijne dag vandaag en tot snel!

Groetjes
Xandra

1 opmerking:

Leuk dat je even kwam kijken! Dank je wel voor je berichtje.
Thank you for stopping by! Thanks for your sweet comments.
X