zondag 24 januari 2016

Just for you...

Goedenavond!

Ik hoop dat je een fijn weekend gehad hebt.

Ik heb vandaag een heerlijk makkelijk kaartje voor je, gemaakt met 1 van de Sale-A-Bration kadootjes:Twee stempeltjes, wat inkt en wat bling. Meer niet.... Je hebt echt niet veel nodig om een supergave kaart te maken!
Ik ben heerlijk los gegaan met de aquapainters en Pear Pizzazz, Lost lagoon en Island Indigo inkt op ons Watercolor Paper. Beetje kliederen is best lekker zo nu en dan ;-)
Daarna de grote stempel (SAB kadootje "Botanicals for you") afgedrukt met Basic Black archival inkt. De kleinere tekst heb ik daaronder gestempeld, met dezelfde zwarte inkt.
Het papier heb ik gemat op Island Indigo cardstock, en dat weer op een Lost Lagoon basiskaart geplakt. Wat Basic Jewels Rhinestones maakten het kaartje af!

Ik hoop dat je het een leuke kaart vindt waar je weer inspiratie uit kunt halen.
Nu gauw door met de workshopvoorbereidingen voor woensdag en donderdag!

Groetjes en een fijne avond,

Xandra

2 opmerkingen:

  1. Ik vind het een hele leuke kaart! Prachtige kleuren heb je gebruikt. Die stempel was het eerste wat ik wou bij het zien van de SAB. Nu ligt hij hier en ik weet niet wat te doen, haha ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel! Oeps, dat overkomt mij nou nooooi (ehhh.... Wel dus hihi). Ik zou zeggen lift deze kaart lekker! Dan heb je alvast een beginnetje ;-) de rest komt vanzelf. Groetjes!

      Verwijderen

Leuk dat je even kwam kijken! Dank je wel voor je berichtje.
Thank you for stopping by! Thanks for your sweet comments.
X