woensdag 30 december 2015

Sneak-14-daagse: Love Blossoms

Goedemorgen!
 
Als je van lekker zoet houdt, ben je vandaag aan het goede adres! Het is namelijk tijd voor deel 4 van de Sneak-14-daagse, en vandaag is de Love Blossoms collectie aan de beurt.
 
Op het eerste gezicht zie je vooral valentijn. Maar....er is veel meer mogelijk met deze set: moederdag, een huwelijksdag of -jubileum, een verjaardag voor een dierbaar iemand, zeggen dat je aan iemand denkt.... Het kan allemaal met deze collectie!
Ook bij deze collectie hoort uiteraard papier. Dit keer een leuk blokje van 6"x6". Glimmerpaper in de kleur Blushing Bride, een mooie embellishment kit en een stempelset met bijpassende stans.


Dit is een kaartje wat in de nieuwe lente-zomer-catalogus staat. Ik vond hem zo leuk, dat ik hem gewoon eens nagemaakt heb. (en soms is niet hoeven nadenken ook wel eens lekker hihi)
Het witte hart is een supermooie stans: de Bloomin' Heart thinlits die. Een ander artikel wat we nieuw in het assortiment krijgen is hierbij heel handig: de BigShot die brush! Je stanst je hart uit (maak hiervoor ook gebruik van de Precision Baseplate, want het is een zeer gedetailleerde stans!), met het papier nog in de stans rol je met deze brush over de achterkant van de stans, op het bijbehorende matje. En voilá, je hart komt zonder kleerscheuren uit de stans! Love it!
In de stempelset zitten bloemetjes die corresponderen met de bloemen in de stans. Zo wordt het hart nóg mooier. Een stukje dsp uit het paperstackje en een reepje glimmerpaper maakten samen met wat sequins de kaart af.

Onderin de tabel heb ik de gebruikte artikelen neergezet. Deze kun je weer als leidraad gebruiken, om aan een bestelling van €60,00 te komen. Dan mag je namelijk een kadootje uitzoeken uit de speciale Sale-a-Bration-folder! Da's nog eens leuk ;-)

Voor vandaag heb ik voor de SAB-stempelset "Hello" gekozen. Een 9-delige set, die je in clearmount of woodmount kunt uitkiezen.
Samen met het papier uit de Love Blossoms collectie, wat inkt en embossingpoeder krijg je deze snoepige kaartjes:

Ik gebruikte voor deze kaartjes de Whisper White Notecards. Lekker makkelijk: al op maat, én met bijpassende envelop! Dus stempelen-plakken-vouwen-klaar!
Ik maakte twee uitvoeringen van dit kaartje omdat je met embossingpoeder leuke techniekjes toe kunt passen. Eén daarvan is de resist-techniek, deze zie je in het kaartje met de witte "hello". Als je eerst je tekst stempelt met versamark, embost met clear embossingpoeder (m.b.v. de heattool) neemt dit stuk papier geen inkt meer op. Daarna neem je met een aquapainter (ofwel waterpen) inkt op en kwast je dit over de tekst heen. De tekst blijft wit, de rest wordt roze!

Andersom werken kan ook, dan krijg je net een ander effect. Het woord "Hello" wordt dan donkerder van kleur dan de rest van het roze geaquarelleerde papier.
Hieronder zie je het verschil beter:
Weer wat sequins én een woodveneer-hartje uit de embellishment kit en de kaartjes waren klaar.

Ik hoop dat ik je weer van inspiratie heb kunnen voorzien met deze projecten ;-)

Opgeven voor de gratis release-party kan per mail en telefoon. Ik hoop je te zien!

Groetjes en een fijne dag gewenst,

Xandra

Built for Free Using: My Stampin Blog
 
photo seperator.jpg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je even kwam kijken! Dank je wel voor je berichtje.
Thank you for stopping by! Thanks for your sweet comments.
X