dinsdag 17 november 2015

Verslag OnStage Brussel (deel 1)

Goedenavond!

Zoals beloofd mijn verslagje van Brussel. Althans....het eerste gedeelte! Want we heben zooooveel gezien, gedaan en gehoord, foto's gemaakt..... Het is een beetje te veel om in 1 post te proppen ;-)


_________
WARNING: lannngggge post met veeeeeeeel foto's!! ;-)
_________

Donderdagochtend vertrokken Janneke en ik naar Brussel. We werden door mijn mannetje naar Essen gebracht, waar wij op de trein zijn gestapt. Na een voorspoedige reis hoefden we maar een klein stukje te lopen naar het hotel...wat een luxe! 
In het hotel moesten we even bekomen van....tja, laten we zeggen de "mate van compactheid" :-p van onze kamer haha.
Toen we wilden gaan lunchen troffen we Michelle, Sarah en Lisa toevallig bij een terrasje. Dus we zijn lekker aangeschoven en hebben met hen meegegeten.

En toen...op naar The Square waar het allemaal zou gaan gebeuren.

Daar hebben we onze Convention-bag opgehaald die gevuld was met een hele berg gave goodies. Vervolgens mochten we de GoldHall in waar 600 demo's er ongeveer zo uitziet:
Gekkenhuis hihi!

De presentatie die volgde stond bol van nieuwe producten, prize patrols, nieuwtjes.... Wat een feest!

Om half 7 's avonds werden we voor CentreStage (een speciaal feestje voor de leaders) weer bij The Square verwacht. Daar zijn we in een bus gestapt die ons naar een rondvaartboot bracht. Op de boot mochten we genieten van live muziek, een walking dinner, drankjes en konden we natuurlijk heerlijk bijpraten met elkaar.
Op sjiek ;-)


Ook was er een fotograaf. Zodra je op de foto was geweest, werden de foto's vrijwel gelijk afgedrukt!

Om ongeveer 23.00 waren we weer in het hotel. Daar snel naar bed want de vrijdag was het weer vroeg dag!

De vrijdagochtend stond natuurlijk weer in het teken van presentaties van nieuwe producten. Maar ook van Recognition (erkenning). De Heart of Stampin' Up! werd uitgereikt. Misschien wel één van de allermooiste erkenningen die je kunt krijgen.... Deze ging dit jaar onder andere naar Hélène den Breejen. Wat een prachtig moment! Maar er waren nog meer Pinkies die een onderscheiding kregen. Janneke en Carmen mochten het podium op voor sales en leadership, net zoals een heleboel andere teammaatjes. Wat ben ik toch blij met ons team van Pink Ladies. Toppers zijn het, stuk voor stuk! Trots dat ik hier deel van uit mag maken!

Ook mochten we al spelen met een aantal nieuwe producten, én deze konden ook al gepre-orderd worden! Jullie snappen dus dat ik vol ongeduld op UPS zit te wachten ;)
Tevens kon er nog wat lol gemaakt worden met de decoratie in de hal.
Zitzak+ballonnen verslepen = fun haha:

Gelukkig kwamen er ook nog "goede" foto's uit haha:'S avonds zijn we met een aantal teamleden lekker wezen eten. Daarna hebben we nog wat mooie plaatjes kunnen maken van "Brussel by night"

Zaterdagochtend weer de volgende reeks presentaties. Maar eerst....werd er een prachtig, intens moment van stilte gehouden om de slachtoffers in Parijs te gedenken. Wat een verschrikking daar....  Stampin' Up! heeft dit geweldig goed, respectvol opgepakt. Muziek werd minder hard afgespeeld, prize patrols waren minder "uitbundig"..... Sara Douglass zei: "ze kunnen proberen ons te verdelen door angst en verderf te zaaien, maar dat zal ze niet lukken. Met dit soort acties brengen ze ons juist dichter bij elkaar!" Amen to that!

Na de laatste general session was OnStageLive afgelopen. Voor de leaders was er nog een lunch, en het laatste stuk CentreStage.
De tafels waren prachtig aangekleed:

We hebben tijdens CentreStage nog een en ander geleerd over het stellen van vragen. Want hoe doe je dat op een goede manier? Interessant!

En toen....was het toch echt zomaar ineens afgelopen... Wat een waanzinnig weekend was het toch...

Om het weekend af te sluiten zijn Janneke en ik nog lekker even de stad in geweest. Want tja, Brussel is en blijft de stad van de chocola (en wie mij kent weet dat ik nogal een chocoholic ben én er twee thuis heb zitten lol). 
Daarna hebben we heerlijk pasta gegeten. Zo leuk....hartjespasta! <3 Met een saus van salie en boter... Jammie!

En daarna was het natuurlijk nog tijd voor een correcte afsluiter: een asociaal duur ijsje bij HagenDasz. Inmiddels traditie (kun je van een traditie spreken als het te tweede keer is? Lol)
De voorste is van mij, de achterste van Janneke. Ik kan je zeggen: het was maar goed dat we niet superveel gegeten hadden, want dat ijs+extra's kwam toch even zwaar binnen...hihi!

Zondagochtend zijn we weer met de trein naar huis gegaan. Na alle gebeurtenissen in Parijs waren we erg blij dat we weer veilig in Roosendaal stonden waar mijn lieve papa op ons stond te wachten om ons naar Heijningen te brengen. Het ritje met de trein hebben we misschien iets te licht opgevat... Maar ja... Als je alles van tevoren weet...

Thuis ben ik lekker wat aan het rommelen geweest totdat mijn mannen weer terug kwamen van het zwemmen. 'S avonds alle foto's uitgezocht, wat klusjes gedaan...
Maandag en vandaag moest ik weer aan het werk.

Deze week zal ik nog een blogje schrijven met de foto's van alle swaps en kadootjes die ik mocht ontvangen. Want ik ben me toch een partijtje verwend......waanzinnig!

Voor nu wens ik je slaap lekker, en tot snel!

Liefs
Xandra

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je even kwam kijken! Dank je wel voor je berichtje.
Thank you for stopping by! Thanks for your sweet comments.
X