maandag 24 augustus 2015

Holly Jolly Christmas Wishes

Goedemiddag!

De mussen vielen van het weekend dood van het dak van de hitte. En waar was Xandra mee bezig? Juist ja. Kerstkaarten :D. Maar verder gaat het goed hoor haha!

Het is even stil geweest op mijn blog. De drukte van de laatste weken van het schooljaar hakte er best in, toen de vakantie waarin je eigenlijk niks doet (ja lekker op vakantie naar Denemarken ;-) ) en nog een tussendoorprojectje wat je over een paar weken op mijn andere blog kan zien.
Maar nu is het echt weer tijd om te gaan stempelen! Het was weer een goed gevoel dit weekend om eens lekker bezig te zijn met mijn stempeltjes.
Enne...niet zomaar stempeltjes, maar spullen van de pre-order voor de nieuwe herfst-winter-catalogus!
Wat is hij weer prachtig....ik ben enthousiast! Zoveel mooie spullen, handige dingen....wow!

Ik ben gisteren aan de gang gegaan met twee superleuke bundels uit de nieuwe catalogus. Én ik had een superhulp die mij assisteerde:

David heeft heerlijk meegeholpen, en vond deze stempelset (net als zijn mama hihi) helemaal geweldig.

De twee blauwe kaartjes maakte David (met een beetje hulp van mij) en de rode variant is mijn creatie. 

Té cute toch?! En dan is dit nog maar 1 van de figuurtjes die in deze stempelset zitten... Er zit nog meer leuks in!!

Even wat detail fotootjes:


Dit zijn de spullen die we gebruikten:

Wil jij één van deze kaartjes ook komen maken? Dat kan! Komende vrijdag houd ik de releaseparty voor herfst-wintercatalogus. Om 19.30 beginnen we. De avond kost €7,50 en is uiteraard inclusief koffie/thee en wat lekkers, materiaal én de nieuwe catalogus. Graag even aanmelden vóór woensdag 26 augustus. Dan kan ik alles in orde maken.

Wil jij graag een catalogus ontvangen? Voor €3,50 inclusief verzenden stuur ik 'm naar je op! Ben je vaste klant bij mij en heb je 'm nog niet ontvangen? Geef dan even een seintje! Dan krijg je 'm gelijk opgestuurd.

Ik wens je een fijne middag. Wij hebben nu de laatste vakantieweek en dan gaat David in groep 2 beginnen en start er voor mij ook weer een school-werk-jaar.

Groetjes en hopelijk tot vrijdag!

Xandra

1 opmerking:

  1. Wat een mooie creaties ! Die sets zien er zo leuk uit ! Gezellig samen , tof ! Kom je morgen ook bij mij kijken , dan ook een knutselnamiddag met mijn kids ? Liefs ☆ Sarah ☆

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even kwam kijken! Dank je wel voor je berichtje.
Thank you for stopping by! Thanks for your sweet comments.
X