dinsdag 23 juni 2015

Nieuwe workshopplanning en tijd voor een actie

Goedemorgen!
 
Gisteravond heb ik de workshopplanning bijgewerkt. Er staan weer een hoop leuke dingen op stapel!
 
Allereerst is het komende vrijdag (26 juni, 19.30 uur) weer tijd voor een gezellige inloopworkshop. Je bent van harte welkom om dan onder het genot van een kopje koffie of thee én natuurlijk wat lekkers een kaartje te komen maken. We starten om 19.30 uur. Graag even aanmelden in verband met de voorbereidingen!
 
Dan is het op 15 juli tijd voor een heel gaaf project: de Tin of Cards. Een allerschattigst blikje waar je al je gemaakte kaarten in kunt bewaren. Graag opgeven vóór 5 juli in verband met het bestellen van de project kits.
Alvast een sneakje:

En dan.....trrromgeroffel.... Er komt een heuse cursus aan!
Wil jij alle ins en outs leren over het fenomeen "Watercoloring"? Geef je dan nu op voor deze driedelige cursus! De avonden zijn steeds op een woensdag: 16, 23 en 30 september. De losse lessen kosten €15,00. Volg je de volledige cursus? Dan is de laatste avond gratis! vanaf vandaag kun je je hiervoor opgeven.

https://ida.stampinup.com/?demoid=5009433

Momenteel heeft Stampin'Up! een supergave instapactie. Start je in juni als demonstratrice, dan krijg je namelijk 2 stempelsets extra in je starterskit. Je stelt zelf je kit samen én kiest ook zelf je twee extra stempelsets uit. Wist je dat je voordeel op kan lopen tot wel €172,00???
Omdat ik afgelopen maand 2 jaar demonstratrice was, vind ik het tijd voor nog een leuke actie erbij: Stap jij deze maand in in mijn team, dan mag je de cursus Watercolor Wonder helemaal gratis volgen bij mij. Je leert dan dus gelijk nog een aantal leuke technieken die je zou kunnen gebruiken in je eigen workshops. Meer info? Neem dan gerust contact met me op. Ik sta voor je klaar!
Weet je het al zeker? Dan kun je bij het tabblad "Kom bij mijn team" kijken. 
(En wil je nou geen workshops gaan geven??? Dat is geen must! Jij vult je demoschap in zoals je zelf wilt zonder kleine lettertjes of haken en ogen!)

Ik hoop je te zien op een workshop!

Fijne dag vandaag!

Xandra
photo seperator.jpg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je even kwam kijken! Dank je wel voor je berichtje.
Thank you for stopping by! Thanks for your sweet comments.
X