donderdag 19 februari 2015

Thank you

Goedemiddag!

De afgelopen 6 maanden hebben 7 dames meegedaan aan mijn shareclub. Een gezellige club waarin je elke maand voor €30,00 aan spulletjes bestelt en ook nog eens een keer gratis spullen uit mag zoeken voor dezelfde €30,00!

Ik maak altijd een bedankje voor de dames, die ik dan bij de bestelling doe. Omdat deze maand de laatste maand was, heb ik er een extra kaartje bij gedaan. Gewoon omdat ik het leuk vind, en ook omdat ik vind dat een bedankje en een kadootje er gewoon bij hoort. De inspiratie voor deze kaart kwam van de demo-site van Stampin' Up! zelf. Een grote bron van informatie, voorbeelden en dus inspiratie.

Ik ben aan de slag gegaan met de prachtige Sale-a-Bration set Lotus Blossom. Daarnaast heb ik de Scallop Tagtopper gebruikt en twee mooie vintage-achtige lintjes: de Seam binding in Crumb Cake en de Venetian Crochet Trim. De ondergrond is gemaakt van Crumb Cake cardstock, bestempeld met de Dictionary achtergrond stempel. Een stripje Typeset DSP en een randje gestansd met de Finishing Touches Edgelits maakten de kaart af.

In maart wil ik weer met een nieuwe Share Club beginnen. En er zijn nog maar een paar plekjes over! 
Vind jij het leuk in zes maanden tijd je SU-collectie uit te breiden, ook al heb je een beperkt budget?
Vind jij het leuk om elke maand een kadootje in je brievenbus te vinden?
En vind jij het leuk altijd als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe acties en als eerste de nieuwste catalogi te ontvangen?
Enne.....zou je het leuk vinden om als één van de deelnemers ook nog een leuke exclusieve prijs te winnen?

Geef je dan nu op! Vragen? Stel ze gerust. Ik sta voor je klaar.

Ik wens je een fijne dag!

Groetjes
Xandra

1 opmerking:

Leuk dat je even kwam kijken! Dank je wel voor je berichtje.
Thank you for stopping by! Thanks for your sweet comments.
X