donderdag 22 augustus 2013

Voor Opi: Congratulations

Hallo allemaal!

Na het stemmige kaartje van afgelopen blogpost, nu een vrolijker aangelegenheid: een kadootje voor Opi, die afgelopen 5 augustus 87 jaar werd! Hij is
a. groooot chocoladeliefhebber (van wie zou ik het hebben??? En David?? hihi!)
b. Liefhebber van mijn kaartjes en andere creaties....
Dus: daar moest wat moois voor worden bedacht! Dit werd het resultaat:
 Een opgepimpt kadootje.....
 ...met het kaartje erbovenop verwerkt....
....Trek maar aan het lintje en...Surprise!

Het idee kwam van het blog van mijn lieve upline Janneke, jaren geleden maakten we in een workshop van onze eigen Stempelona een soortgelijk kaartje, én ik wilde het kaartje erop hebben in plaats van er los bij. Na wat denken, puzzelen en uitproberen kwam dit van mijn tafel gerold! 

Voor de basis gebruikte ik dik cardstock van 12x12", een A4tje was net te klein helaas...  Daarbovenop een velletje Smokey Slate, dáár weer het dubbele kaartje in Old Olive op met een matje Crumb Cake. En toen lekker aan de gang met de Clockworks stampset op een stukje Whisper White cardstock. Ik heb de volgende inktkleuren gebruikt: Old Olive, Pumpkin Pie, Marina Mist, Chocolate Chip (zou ik anders kunnen met dit kadootje? hihi!), Night of Navy en ik ben er vast één vergeten (oops...). De lintjes komen uit eigen voorraad. De tekst komt uit de Sweet Essentials stampset.

Op 1 september doe ik weer een verzamelbestelling. Als je ook meebestelt, stuur ik de nieuwe Herfst/wintercatalogus gratis bij je bestelling op!
Verder staat ook de volgende inloopworkshop weer gepland: op vrijdagavond 30 augustus ben je van harte welkom. We beginnen om 19.30 uur. De kosten voor deze inloopworkshop zijn €2,50, dit is incl. koffie/thee en wat lekkers, en natuurlijk de materialen voor het te maken projectje. Als je ook wilt komen, wacht dan niet te lang met opgeven, want de eerste 2 plaatsjes van de 6 zijn al gereserveerd!

Leuk dat je weer kwam kijken, en tot de volgende keer!

Groetjes

Xandra

photo seperator.jpg

1 opmerking:

  1. Hier was Opi vast heel blij mee, het ziet er heel leuk uit :D
    Die set is ook zooo gaaf ...

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even kwam kijken! Dank je wel voor je berichtje.
Thank you for stopping by! Thanks for your sweet comments.
X