maandag 12 oktober 2015

Graffiti

Ehm....Graffiti?!
Jup. Je las het goed ;-)

Vandalisme. Niet bepaald iets waar ik mee geassociëerd wil worden of Stampin' Up mee wil associëren. Ook niet bepaald iets wat ik in het straatbeeld vind passen of mooi vind. Oké, sommigen weten het te verheffen tot kunst. Maar het gemiddelde beeld...neuh....not "my cup of tea".

Maar toch....toen ik de set Watercolor Words en de Brickwall embossingfolder zag......deed het me aan graffiti denken!
Afgelopen weekend waren we met 6 meiden te gast bij Marijke om daar het jaarlijkse scrapweekend te vieren van ons forum "de Scraptuin". Wat een heerlijk weekend was het toch weer...fantastisch!
Ik ben heerlijk "voor mezelf" aan de slag gegaan. Vaak ben ik een workshop aan het voorbereiden als ik een kaartje maak. Maar dit weekend niet. Heerlijk voor mezelf aan de knutsel met dingen die ík wilde maken.

Dus had ik ook eens tijd om dat graffiti-idee uit te werken. Stempelen, kleurtjes zoeken, embossen, beetje sponzen.... Love it!

Dit was het resultaat van mijn versie van vandalisme ;-p


Graffiti op de muur. Omringd door een simpele tekening en wat bloemen tegen het muurtje. Muurbloempjes hihi. En weet je.... Ik ben er best content mee :) Zo content dat ik hier een workshop van wil maken (lol). Kunnen anderen zich ook aan graffiti wagen zonder dat het het straatbeeld vervuilt hihi.
Meedoen? Gezellig! Fun gegarandeerd ;-) Meer info vind je onder het tabblad "workshops".

Fijne dag!

Groetjes
XandraGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je even kwam kijken! Dank je wel voor je berichtje.
Thank you for stopping by! Thanks for your sweet comments.
X