donderdag 7 mei 2015

Mooie bloem

Goedemiddag!

Zoals velen heb ik wat favoriete blogs. Daar kijk ik op, en zie ik daar weer wat leuks, dan klik ik door. Heerlijk om zo te hoppen naar verschillende blogs!
Mercedes Weber zit in het Artisan Design team van Stampin' Up! en heeft een man die ook stempelt! Hij heet James, en heeft tegenwoordig ook zijn eigen blog: http://stampinstud.blogspot.com
Hij postte daar laatst een kaart, die ik prachtig vind. Deze heb ik dus ge-cased:

Gemaakt met het Irresistably Yours dsp uit de Sale-a-Bration. (En guess what: een soortgelijk papier komt terug in de nieuwe catalogus!!! Yihaaaa) Ik maakte een gouden versie en een zilveren versie.
Verder gebruikte ik de stempelset A dozen thoughts.

Dit is de bloem die James ook maakte. Heel mooi, maar ook heel makkelijk: je pakt een vel vellum, sponst het in verschillende kleuren en daar pons je verschillende bloemen uit. Vervolgens schots en scheef op elkaar plakken met een gluedot, en klaar ben je! 
Ik ga dit techniekje zeker vaker gebruiken. James, thank you for the inspiration!

Hierboven had ik het al heel even over de nieuwe catalogus.....hij komt eraan!
Sterker nog....vandaag komt mijn Mr. Brownie al een hele stapel brengen!

Helaas is Stampin' Up! door de inflatie en stijgende prijzen van grondstoffen en leveranciers genoodzaakt om sommige prijzen in de komende catalogus te verhogen. Een aantal voorbeelden:
- Inkt: van €6,50 naar €8,00 per inktpad
- Refills: van €3,50 naar €4,00 per refill
- lijm en dimensionals: van €4,25 naar €5,00
- prijzen van stempelsets worden nu op hele bedragen afgerond (€13,95 wordt dus €14,00)
- prijzen heattool, stanzen, snijmachine stijgen.
- MAAR: prijzen van embossingfolders dalen.

Dus mijn tip is....: wil je nog inkt, refills of wat dan ook bestellen, doe dat dan nu, voor de prijzen omhoog gaan. Om deze reden zal ik op zondag 17 mei een extra verzamelbestelling plaatsen.

Wil jij ook een nieuwe catalogus ontvangen? Dit kan! Geef je gegevens door per mail. Voor €6,50 incl verzendkosten stuur ik hem dan naar je op.
Ben je klant bij mij (afgelopen half jaar voor €50,00 of meer besteld) of doe je mee aan de share? Dan krijg je de catalogus hoe dan ook van me!

Deze week zal ik meer bekend maken over mijn feestje aan het einde van deze maand. Dan is het tijd voor de releaseparty om de nieuwe catalogus te vieren! Weet je al zeker dat je wilt komen? Geef je dan nu alvast op! Het aantal plaatsen is helaas beperkt.

Ik wens je een fijne dag, en tot snel!

Groetjes
Xandra3 opmerkingen:

Leuk dat je even kwam kijken! Dank je wel voor je berichtje.
Thank you for stopping by! Thanks for your sweet comments.
X