zondag 1 maart 2015

You can create it #2: Hello there

Goedemorgen!Ook deze maand heb ik mee gedaan met You can Create it! Er kwam weer een verrassings-floppie in de bus met materiaal waar ik een kaartje mee heb gemaakt. Het is toch elke keer weer spannend..... Wat zit erin? Kan ik er wat mee? Help....geen inspiratie! Hihi!
Maar gelukkig is het weer gelukt:


Het Irresistably Yours DSP heb ik gesponsd met de kleur Rose Red. De tekst komt uit de set "Hello There", een prachtige hostess set die je kunt verdienen als je een workshop bij jou thuis geeft of meedoet aan mijn shareclub. Wist je trouwens dat het deze maand extra aantrekkelijk is om een workshop of party bij jou thuis te hosten? 
Er zat ook nog een knoop in het pakketje. Maar waar ik die knoop nou toch kwijt moest....ik kwam er niet aan uit... Dus die ligt nog op mijn tafel om gebruikt te worden in een ander project hihi!

Bij Caroline ( http://carooskaartjes.blogspot.nl )kun je alle andere inzendingen vinden. Weer geweldig om te zien dat je met het zelfde pakketje zoveel verschillende kaarten kunt maken!

Ik wens je een fijne zondag!

Groetjes
Xandra

4 opmerkingen:

 1. Prachtige kaart met deze uitdaging! Ik vond het designers papier ook erg leuk om mee te werken! De combinatie met dat roze vind ik ook erg leuk gedaan!

  Groetjes Suus

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker zoet, gaaf gedaan!
  Groetjes, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk gedaan ! Dat tekstje vind ik heel mooi , jammer genoeg niet voor iedereen . Liefs ☆ Sarah ☆

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even kwam kijken! Dank je wel voor je berichtje.
Thank you for stopping by! Thanks for your sweet comments.
X