vrijdag 23 januari 2015

Happy Birthday

Goedemiddag!
 
Op 10 februari staat er weer een hele leuke Stamp-a-Stack gepland. Namelijk één die bol staat van verjaardagskaartjes, gemaakt met de o zo leuke balonnen-stempelset Celebrate Today.
Zo aan het begin van het jaar kun je maar beter een stapel verjaardagskaarten in voorraad maken, voor alle verjaardagen die er aan komen. Grijp je voorlopig niet mis ;-)
   Dit is één van de kaartjes die we gaan maken:
 De inspiratie voor dit kaartje komt bij Krista Driessen vandaan. 
Ik gebruikte iets andere kleurtjes en papier ;-)

De informatie over de workshop kun je HIER terugvinden. Wil je de stempelset aanschaffen? Dan ben je al een heel eind op weg voor een gratis Sale-a-Bration kadootje. Tip: de stempelset Big Day past natuurlijk wel erg leuk bij het verjaardags-thema :-)
Wil je deze workshop komen volgen? Gezellig! Geef je dan zo snel mogelijk op zodat ik de benodigde materialen kan bestellen voor je.

In het tabelletje hieronder kun je zien welke producten ik gebruikte. Als je op een product klikt, kom je gelijk in mijn webshop terecht.

Dit weekend staat bol van de Stampin'Up! activiteiten: morgen hebben we een gezellige teammeeting met 100 Pink Ladies, en zondag ben ik bij Petra om daar een workshop te geven. Ik heb er zin aan ;-)

Een fijne dag, en tot snel!
 
Xandra
Built for Free Using: My Stampin Blog

 
photo seperator.jpg

1 opmerking:

Leuk dat je even kwam kijken! Dank je wel voor je berichtje.
Thank you for stopping by! Thanks for your sweet comments.
X