dinsdag 15 april 2014

Vrolijk Pasen!

Hoi allemaal!

Op het Scraptuin-forum hebben we eens in de zoveel tijd een chocolade-swap. Je geeft je op, zet je favoriete chocoladesoort neer, en dan word je gekoppeld aan je swap-maatje. Voor dit maatje maak jij een mooie verpakking om een reep chocolade. En van dit swapmaatje krijg jij een lekkere reep chocolade met mooie verpakking terug.
Dit keer hielden we een paas-chocolade-swap en werd ik gekoppeld aan Simone die van melkchocolade met nootjes houdt. Van Simone ontving ik afgelopen een heel lief vierkant doosje, met heerlijke paaseitjes. Nogmaals dank je wel! 
Bij de appie kwam ik een mooie reep tegen, dus die viel in de kar ;-) Nu de verpakking nog! (En zorgen dat de reep hier in huis niet ondertussen opgegeten wordt door een stel choco-monsters)

Ik gebruikte mijn Owl Builder pons om een verschrikkelijk schattig kuikentje mee te maken. De vleugeltjes van Mr.Easterchick zijn twee bloemetjes uit de Itty Bitty Shapes punchpack.
Het vlaggetje is een framelit uit de Bitty Banners set met (uiteraard) de Nederlandse tekst uit de Sentimenten stempelset. 

Van de Petite Petals pons (helaas nog steeds op backorder...) en het bloemetje met vier blaadjes (ook uit de Itty Bitty shapes punch pack) maakte ik narcissen. Idee van een Engelse collega-demo, en verschrikkelijk leuk!
Nou. Meer Pasen-op-een-choco-reep dan dit wordt het niet geloof ik hihi!
Gebruikte kleuren: Crused Curry en Daffodil Delight (kuiken en narcissen), Pumpkin Pie (pootjes en snavel), Soft Sky voor de lucht en twee tinten groen voor het gras en de stengeltjes.

Wil je nog mee-profiteren van de eerste weekly deals? Stuur mij dan nu nog snel je bestelling door. Want morgen....krijgen we weer nieuwe deals! En ik ben nu al nieuwsgierig hihi!

Iedereen een fijne avond en tot morgen!

Xandra

photo seperator.jpg

2 opmerkingen:

Leuk dat je even kwam kijken! Dank je wel voor je berichtje.
Thank you for stopping by! Thanks for your sweet comments.
X