Sale-a-Bration 2017

Van 5 januari tot en met 31 maart is het weer "the most wonderful time of the year" bij Stampin'Up!
In deze periode hebben we namelijk de Sale-a-Bration.

Wat houdt dit in?


Bij besteding van elke €60,00 in één keer, uit zowel de jaarlijkse én seizoenscatalogus, mag je een kadootje kiezen uit DEZE (klik) folder. Besteed je €120,00? Dan mag je twee kadootjes uitkiezen.
Het maakt dus niet uit welke spullen je bestelt. Je hoeft je niet te houden aan de "voorzetjes" die in de SAB-folder gegeven zijn.

Als je in deze periode gastvrouw bent op een party of workshop bij jou thuis, kun je extra hostess-euro's verdienen! Bij een verkoop van €275,00 op jouw workshop, krijg je €27,00 EXTRA hostess-euro's. Dan mag je dus voor €55,00 aan gratis spullen uitkiezen, in plaats van €27,50.
Da's het dubbele! Dar noem ik nog eens leuk ;-)
Wil je een party of workshop plannen? Neem dan zo snel mogelijk contact op! We bespreken dan alles, ik noteer je eventuele wensen en dan gaan we er een feestje van maken ;-)


Helemaal verliefd op Stampin' Up? En zou je ook demonstratrice willen worden? Ook hier is een leuke actie voor bedacht tijdens deze periode:

Bovenop het toch al royale productpakket, mag je ook nog gratis 2 extra stempelsets naar keuze uitzoeken.

Het productpakket kost €129,00. Je mag voor €175,00 aan spullen uitkiezen, plus je krijgt een volledig businesspakket (t.w.v. €60,00) gratis in je kit. De twee extra stempelsets kunnen nog een voordeel opleveren van €126,00.
Jij bepaalt helemaal zelf hoe je je demonstrator-schap inricht en hoeveel tijd je aan Stampin' Up! besteedt!
 Mocht je workshops willen gaan geven, kun je gelijk aan de slag met het de catalogi en bestelformulieren die je in het pakket krijgt.
Liever aan de gang als hobby-demo en alleen spulletjes voor jezelf en een vriendin bestellen? Dat kan natuurlijk ook.Niets moet, (bijna) alles mag!

Mocht je meer informatie willen hebben over welk onderwerp dan ook, schroom dan niet om te bellen of te mailen. Ik sta voor je klaar!