donderdag 26 april 2018

Share what you LoveGoedemorgen!

Over een aantal dagen komt er een heel speciale suite al beschikbaar om te bestellen, nog vóór de nieuwe catalogus van start gaat! Hij heet de Share what you Love suite, en is ontworpen ter ere van het 30 jarig bestaan van Stampin’ Up. De voorbeelden hierboven zijn gemaakt met de spulletjes uit deze suite (collectie)

Van 1 tot en met 31 mei zijn er 3 bundels verkrijgbaar. Alle drie helemaal op maat gemaakt voor jou en je portemonnee. Enne... bij elke bundel krijg je ook nog 1 of meer kadootjes, gewoon gratis!

Heb je een klein budget of begin je net met knutselen? Dan is de bundel Just getting started ideaal.  
Bij de bundel zit een pak motecards en envelops gratis inbegrepen. Je kunt dus gelijk aan de knutsel en je kaartjes versturen!

Voor een wat groter budget of de meer ervaren stempelaar hebben we de “A little more please” bundel. Hier zitten meer spullen in. En er zitten twee kado’s bij: een pak enveloppen, en de speciale box met embellishments die bij de suite hoort. 


Ben jij een doorgewinterde stempelaar? Dan kun je kiezen voor de “Gotta have it all bundle”. Hier zit alles van de hele collectie in, en komt met drie kadootjes, incl een heel speciale stempel die na 31 mei niet meer verkrijgbaar is. 

Oh enne.... kun je niet wachten??? Dan kun je komende maand ook al de nieuwe incolors met 10% korting bestellen! Hoe gaaf is dat?!

 In Deze flyer staan alle details. 
Mocht ik je ergens mee kunnen helpen, dan hoor ik het graag!
Vanaf volgende week zie je voorbeelden van deze suite op mijn blog. 

Fijne dag!
Xx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je even kwam kijken! Dank je wel voor je berichtje.
Thank you for stopping by! Thanks for your sweet comments.
X